1

ثبت نام مسابقات سراسری قرآن و عترت سال 1392 دردانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن شروع شد

مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن از آغاز ثبت نام متقاضیان شرکت در نوزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت سال تحصیلی93-92 خبر داد.

سید قادر حسینی گفت: این مسابقات همه ساله از سوی پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در سطح دانشگاه ها و حوزه های علمیه سراسر کشور در چهار بخش کتبی، شفاهی، هنر و ادبیات دینی و پژوهشی  دانشجویان، اساتید و کارکنان برگزار می گردد.

وی ابراز امیدواری کرد امسال نیز همچون دوره های گذشته شاهد حضور چشمگیر اساتیدو کارکنان و دانشجویان در این مسابقات عظیم قرآنی باشیم.

لازم بذکر است علاقمندان می توانند با مراجعه به کانون قران و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن ضمن ثبت نام، کتاب مسابقه را به صورت هدیه دریافت نمایند.

يکشنبه 18 اسفند 1392  11:51

تعداد بازديد از اين خبر : 1961