پرداخت وام بلندمدت باز پرداخت بعد از فراغت از تحصیل
صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن اقدام به پرداخت وام بلندمدت (باز پرداخت بعد از فراغت از تحصیل نموده است
پنجشنبه 10 مهر 1393  11:47
 مراحل تسویه‌حساب مالی کلیه دانشجویان
دوشنبه 24 شهريور 1393  9:49
 دریافت وام ازدواج
صندوق رفاه دانشگاه در جهت تشویق دانشجویان به امر مقدس ازدواج در حین تحصیل به عنوان تأمین بخشی از هزینه با ارائه عقدنامه رسمی فقط برای ازدواج اول و دائم اقدام به پرداخت وام می‌نماید.
يکشنبه 29 تير 1393  13:28
 دریافت دفترچه بیمه سلامت
به منظور رفاه حال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و بهره‌مندی آنان و توافق انجام شده با سازمان بیمه سلامت، به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی که در حال حاضر فاقد هرگونه پوشش بیمه می‌باشند (بیمه سلامت، ایران، تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح، بانک‌ها و...)
سه شنبه 10 تير 1393  13:56
 ثبت نام مسابقات سراسری قرآن و عترت سال 1392 دردانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن شروع شد
مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن از آغاز ثبت نام متقاضیان شرکت در نوزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت سال تحصیلی93-92 خبر داد. سید قادر حسینی گفت: این مسابقات همه ساله از سوی پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در سطح دانشگاه ها و حوزه های علمیه سراسر کشور در چهار بخش کتبی، شفاهی، هنر و ادبیات دینی و پژوهشی دانشجویان، اساتید و کارکنان برگزار می گردد.
يکشنبه 18 اسفند 1392  11:51
 نتایج 1 - 5 از تعداد 10  خبر